logo radost
Vesna Števinović

Vesna Števinović

Petak, 27 Siječanj 2023 16:23

''SAY HELLO'' - MOJA OBITELJ

Kod predstavljanja druge teme - prsta - Moja obitelj, u projektu ''Say hello to the World'' djeca iz skupine ''Ježići'' provodili su  zanimljive aktivnosti, a također  su uživali u ponovnom pozdravljanju novih prijatelja  ''Eko Čaplinaca'' iz Podgorice iz Crne Gore. Kroz crteže (kućice) svoje obitelji, plakat,  recitaciju i  ispjevanu pjesmu o obitelji prikazali su aktivnosti koje su provedene, a prikazane su našim prijateljima. Veselimo se novim karacima (prstima) i novim video susretima.

Petak, 20 Siječanj 2023 08:14

PRIJAVE UPISA U 1. RAZRED

Aktivnim sudjelovanjem u projektu djeca iz skupine ''Ježići'' predstavili su sebe svojim novim prijateljima ''Eko Čaplincima'' iz Crne Gore. Putem video javljanja djeca su uz predstavljanje sebe vidjela svoje nove prijatelje u živo, mahali jedni drugima te naučili i neke nove riječi. Naš vrtić tako pokazuje da djecu uči toleranciji i razumijevanju različitosti u svim oblicima. Kako su izgledale naše pripreme i javljanje pogledajte u galeriji.

Ponedjeljak, 02 Siječanj 2023 09:56

BOŽIĆNA PREDSTAVA U ''ŠTRUMPFOVIMA''

U posljednjem tjednu prije Božića Štrumpfovi su za svoje roditelje, bake , djedove i ostale goste uprizorili toplu Božićnu priču " Put u Betlehem" . Večer je odisala mirom i toplinom, a naši mali Štrumpfovi ushićeno su odglumili i otpjevali sve što su pripremili sa svojim odgojiteljicama i tako svima zaželjeli  Sretan Božić.

Draga Snježana, 

ova nova prilika je samo tvoja, sama si je zaslužila, sama si se borila i nisi odustala.

Zapamti, većinu važnih stvari u svijetu postigli su ljudi koji nisu odustajali.

Puno uspjeha u budućem životu i na novom radnom mjestu želi ti tvoj, uskoro stari, kolektiv.

Srijeda, 21 Prosinac 2022 16:37

''ZVJEZDICE'' I PRIČA ''DRAGI DJEDICA''

21.12.2022. ''Zvjezdice'' prvi put odlaze u šetnju do grada. U suradnji sa gradskom knjižnicom Ante Jagar dolazimo na priču "Dragi djedica" koja nam se uklopila u naš projekt  "Slikovnica i ja". Na naše iznenađenje i oduševljenje na kraju priče došao je i Djed Mraz. Pričao je s nama, pjevao i plesao. ''Zvjezdice'' su obećali da će biti dobri i uvijek pomagati prijateljima i drugoj djeci. U božićnom duhu svima želimo čestit Božić i sretnu Novu godinu.

Petak, 09 Prosinac 2022 17:28

ORALNA HIGIJENA U ''VRAPČIĆIMA''

09.12.2022. naša zdravstvena voditeljica Eleonora održala je kratko predavanje i radionicu mlađoj skupini ''Vrapčići'' o važnosti održavanja oralne higijene. Kako bi svoje zubiće zaštitili od Grica i Greca, veseli mališani su naučili kako pravilno prati zube te su nova znanja odmah i primijenili na umjetnom modelu zubala.

Petak, 09 Prosinac 2022 17:24

KREATIVNA BOŽIĆNA RADIONICA

U četvrtak, 08.12.2022. organizirano je prigodno druženje roditelja, djece i odgojiteljica odgojne skupine ''Leptirići'' na temu izrade božićnih čestitki. Na ovaj način smo kvalitetno, korisno i nadasve zanimljivo proveli vrijeme izrađujući božićne čestitke, a bila je to prilika da se bolje međusobno upoznamo u ugodnoj i opuštenoj atmosferi.

Hvala roditeljima na suradnji!

Petak, 09 Prosinac 2022 17:19

''KAPLJICE'' I PRIČA ''DOBRI DJEDICA''

Odgojna skupina " Kapljice " odazvala se pozivu u gradsku knjižnicu na Božićnu snjegopriču. Ove srijede poslušali smo priču pod nazivom " Dobri djedica".  Djeca su upoznala i likove kao sto su; vilenjak koji je uzeo našu napisanu poštu kako bi poslao djedici što je jako obradovalo djecu, medu te djedicu koji je dijelio slatkiše i nakon ispričane priče puštao Božićne pjesme i plesao s djecom. Veselimo se nekoj novoj priči !

Skupina Ježići ove godine sudjeluje u zanimljivom i poučnom međunarodnom projektu Say hello to the World. Za zemlju partnera dobili smo Crnu Goru, dječji vrtić "Čarli Čaplin " u gradu Podgorica, skupinu Eko Čaplinci. Projekt se provodi kroz pet područja odnosno pet prstiju kroz koje djeca predstavljaju sebe svoju obitelj, vrtić, grad i državu.  Prvo javljanje prst Palac, "To sam ja" predstavili su naši prijatelji Eko Čapljinci. Bilo je zanimljivo pratiti i gledati njihove aktivnosti, kao i upoznati nove prijatelje.

Stranica 1 od 15

Dječji vrtić RADOST 

Ivane Brlić Mažuranić 1
44330 Novska

Tel: 044 600 320
Mob: 091 493 6204
Fax: 044 608 138
E-mail: vrtic.radost@optinet.hr

Važni kontakti

RAVNATELJICA
Ljerka Vidaković, prof.
ravnateljica@radost-novska.hr

PEDAGOGINJA
Ivana Zelenika prof.
pedagoginja@radost-novska.hr

ZDRAVSTVENA DJELATNICA
Eleonora Marijan, bacc. ms.
zdravstvena.voditeljica@radost-novska.hr

LOGOPEDINJA
Monika Karlović, mag. log.
logoped@radost-novska.hr

Upisi

Sve informacije i dokumente vezane uz upis u vrtić pronađite ovdje


Programi

Nudimo raznorazne programe našim malenim polaznicima. U ovoj sekciji se možete informirati a našim grupama i dodatnim aktivnostima.

Jelovnik

Vrlo je bitno da se djeca u vrtiću zdravo hrane. Kako izgleda jelovnik možete pogledati ovdje.


Dokumenti

Svi naši spisi na jednom mjestu.

- Izjava o pristupačnosti